VARDAG

SKA BÖRJA “BUSA” MIG IGEN

Hej bloggen!
 
Jag har precis ätit frukost och nu ska jag snart åka iväg och handla lite..😃 Kände att jag behövde köpa en ny BUS (brun utan sol) nu när jag börjat sola solarium igen och verkligen saknar att vara brun! Det är så jobbigt att bli likblek varje vinter.. Den största nackdelen med att vara hel-svensk typ haha!😉*blink* Så nu tänkte jag faktiskt köra på en fake-bränna för att känna mig lite snyggare och mer levande resten av vintern!!😙 Lovely..
 
Här är dagens look förresten.. En väldigt grå-svart outfit som passar perfekt en söndag! Tröjan kommer från ett märke som heter Broadway och byxorna kommer från Ginatricot..😃 Sedan har jag ett härligt mobilskal i rosa från glitter också. Det fick jag i julklapp av min pojkvän, så himla fint av honom att verkligen ha koll på vad jag gillar när det kommer till accessoarer och sånt!😍 Goals haha.. Jag blev oerhört glad när jag fick det och jag brukar alltid använda det när jag ska på lite finare event eller typ gå ut på krogen. Annars, till vardags har jag ett annat rosa skal i silikon-material som jag också älskar! Det har så himla mysigt material haha..😇

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.