VARDAG

DEEP TALK – MIN HÖFTSKADA

Hej bloggen!
 
Jag är så himla stolt över mig själv som äntligen börjat träna igen och bestämt mig för att kämpa ordentligt den här gången trots smärtan..😁 Tidigare har jag ju pratat om min höft som jag skadade för ca 10 år sedan! Skadan har hindrat mig från mycket och nu har jag faktiskt fått nog!!😤 Varför ska jag hindras från att träna, gå långa promenader och kunna springa? Jag har fått ta sjuka mängder skit för detta, nu orkar jag inte mer..
 
Inte nog med att jag haft oerhört ont i perioder under 10 års tid, jag har även fått hårda ord och blivit kallad lat fler gånger än jag kan räkna..😐 I dagsläget skulle jag inte ens ta åt mig om någon vräkte ur sig att jag var slö eller något liknande, men när jag var barn och tonåring tog jag verkligen åt mig!!😢 Att ständigt höra hur lat jag var av vuxna människor på skolans idrott och på semestrar (när jag inte ville gå med på promenader) var verkligen något som bröt ner mig och skadade mig psykiskt.. Det var först när jag blev över 18 och fick starka smärtstillande som jag orkade ta itu med problemen och försöka motbevisa alla de människor som kallat mig dumma saker under alla dessa år!😁 Att ha ont som barn är hemskt, ingen tar det på fullt allvar..
 
Jag började träna igen för en vecka sedan!😃 Det känns oerhört bra psykiskt, men fysiskt gör det så himla ont att jag varken kan sova eller leva normalt just nu.. Jag vet att dom kommande månaderna kommer bestå av extrem smärta och utmaningar. Men detta är något jag måste ta mig igenom för att bli av med det onda!!😑 Min höft-smärta kommer hålla i sig tills mina muskler runt omrking skadan blivit starka! Förhoppningsvis är den här kampen vägen till ett smärtfritt liv.. Jag hoppas verkligen det, för jag är inte redo att lägga mig ner på operationsbordet än! Det skulle kännas som jag gav upp då och det vill jag inte..😢 Istället ska jag kämpa nu!!
 
Till alla ni som anser att barn och tonåringar bara hittar på att dom har ont borde ta en ordentlig funderare.. Anledningen till att min höftskada blivit så pass allvarlig är att ingen tog mig på allvar.😐 Inte ens läkaren jag var hos trodde mig och sa att jag mådde toppen. Sedan när jag besökte en annan läkare några år senare fick jag höra att jag hade gått med skadan alldeles för länge och att det hade blivit mycket värre under den tiden..
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.