VARDAG

TACO-LÖRDAG

Hej bloggen!
 
Vi har precis kommit hem och nu blir det en härlig taco-lördag med rödvin!😃 Jag älskar tacos eftersom man alltid kan variera den rätten och anpassa den efter vad man är sugen på i studen hehe.. Ärligt talat är jag en person som lätt tröttnar på mat, så att kunna variera middagen på ett sånt sätt är verkligen ett stort plus!😙 Kan ni också känna att ni typ vill ha en ny maträtt varje dag? Jag är en sådan person..😑 Om jag har ätit t.ex makaroner med köttbullar en gång den här månaden så vill jag åtminstone vänta ett par månader innan jag äter det igen haha!😉 Jag antar att jag är ganska kräsen med mat på det sättet.. Men jag gillar helt enkelt att variera mig och äta det jag är sugen på i stunden! Det är ju en av anledningarna till varför jag inte skulle klara av att vara vegan under en längre tid.😁 Jag kan inget om sådan mat och skulle inte kunna variera mig alls!!
 
Anyway.. Jag ska som sagt äta middag nu och sedan blir det nog lördagsmys bestående av en kopp te och en bra film tror jag!😃 Med tanke på att jag börjat träna vill jag inte vräka i mig sötsaker, men självklart är jag ju oerhört sugen på att springa ner till affären och plocka lite lösgodis..😐 Fortfarande sockerberoende typ(?)
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.