VARDAG

INTE HUNNIT BLOGGA

Hej bloggen!
 
Jag vet att jag varit en usel bloggare idag..😑 Sorry for that sweeties!! Jag var bjuden på en härlig lunch idag och hann helt enkelt inte uppdatera bloggen innan jag skulle dit! Ni vet ju hur jag är när det kommer till att göra sig iordning och hitta rätt kläder haha..😉 Det tar en evighet och jag måste typ byta plagg flera gånger innan jag kan bestämma mig! Men nu är jag i alla fall tillbaka här på bloggen, YEY!😃 Även jag behöver vara ledig några timmar ibland, och det var det absolut värt eftersom jag var på en oerhört trevlig lunch precis..
 
Nu ska jag iväg till gymmet för att träna lite.. Men jag åker väl mest dit för att få slappa lite i solariumet idag om jag ska vara helt ärlig haha!😉*blink* Efter gårdagens träningspass (som var det första på flera månader) har jag en enorm träningsvärk, så jag känner inte riktigt för att köra fullt ut, men en powerwalk skadar ju inte.
 
PS! Kolla hur långt mitt hår är..😙 Älskar det så mycket hihi!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.