VARDAG

TILLBAKA TILL SALONGEN

Hej bloggen!
 
Som jag sa i vloggen jag la upp för ett par timmar sedan är mitt hår lite gult..😁 Jag gillar ju inte gula nyanser i mitt hår hehe! Så nu ska jag tillbaka till Goldwells salong och få en kallare färg i hårbotten, YEY!😃 Jag älskar verkligen att dom bryr sig så mycket om sina hårmodeller och verkligen tar tag i detta. Många salonger skulle antagligen bara sagt att jag skulle använda ett silvershampoo hemma, och sen struntat i mig haha!😉*blink*
 
Jag passade på att ta lite bilder på hur mitt hår ser ut i dagsläget.😙 Tänkte att det kan vara kul att ha något att jämföra med när jag väl fixat till nyanserna på salongen idag! Som ni ser är min botten väldigt varm och gul, men på längden är färgen desto kallare och nästan lite ask-blond(?) Så jag vill alltså ha en jämn ask-grå i hela håret istället för en varm botten och kalla längder.😁 När jag pratade med Goldwell-frisören i telefon lät det typ som att håret skulle ta kort tid att fixa till! Oerhört skönt faktiskt men tanke på att jag både ska hinna storhandla och ha genomgång på gymmet senare i eftermiddag.. Lite stressigt, men jag klarar det nog ändå!!
 
Om typ 20 minuter ska jag befinna mig på Goldwell, så nu måste jag sluta blogga och skynda mig dit..😙 Vi hörs lite senare sweeties!!😃 Och då ska ni få se hur mitt hår har blivit efter den här lilla korrigeringen också!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.