ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

GOLDWELL SALONGEN

Sådär.. Nu har jag kommit fram till Goldwell och mitt hår ska alldeles strax börja förvandlas från gula och fula nyanser till något oerhört vackert och snyggt!😃 Vi har pratat lite om vilka olika färger vi ska använda nu osv..
 
Goodbye gula hår, hoppas att vi aldrig mer ses haha!😉 Det ska bli så himla skönt att fräscha till sig lite och få slappna av i frisörstolen i ett par timmar nu. Jag älskar ju när folk pillar med mitt hår och det bästa av allt är ju att få massage i hårbotten!😍 Så jag kommer verkligen inte lida under dom här timmarna jag har framför mig i alla fall.. Snarare tvärtom, så nu ska jag mysa ner mig i stolen ordentligt och njuta med en kopp kaffe!😙
 
Fortsättning följer..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.