VARDAG

IN PROCESS

Suck.. Jag är så himla nedstämd eftersom jag var tvungen att tacka nej till Mohammedis födelsedagsfest som äger rum i Göteborg ikväll!😢 När jag fick inbjudan blev jag hur taggad som helst och sedan kom jag tillbaka till verkligheten och insåg att jag inte skulle kunna gå på festen..😑*puh* Så nu försöker jag typ dränka mina sorger med en ny hårfärg och ett par koppar kaffe! Frisören lär ju tro att jag har någon diagnos så som jag babblar på och har svårt att sitta still i stolen haha!😉*blink* Men det är bara en liten överdosering av kaffe.
 
Goldwells frisör har kommit en bit med mitt hår nu förresten..😃 Det är fortfarande mycket kvar innan mitt hår är helt klart, men vi har åtminstone kommit halva vägen! Jag är spänd på resultatet hihi..😍 Längtar nu!
 
Fortsättning följer..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.