VARDAG

VISSA GYM HAR KÄNTS SOM EN KÖTTMARKNAD

Godmorgon bloggen!
 
Jag har startat dagen med ett glas ljummet citronvatten 15 minuter innan frukost, och nu tänkte jag äta, eller snarare dricka frukost bestående av en kopp kaffe med en matsked coconut oil och en smoothie (recept här)!
 
Igår ringde jag som sagt lyx-gymmet jag spanat in den senaste veckan!!😃 Jag skrev ju att jag var lite orolig och nervös över att dom inte skulle kunna uppfylla mina krav.. Men nervositeten släppte ganska fort när jag väl ringde upp dom och började prata.😙 Jätteskönt faktiskt!! Ärligt talat har jag alltid haft lite skräck över att gå på gym eftersom många glor och det känns som alla tänker: “oj vad mycket fel hon gör” haha..😉*blink* Jag är nog inte ensam om att känna så(?) Fast när jag pratade med gym-killen över telefon igår kändes det ju faktiskt jättebra! Så vi har bokat in ett möte senare i eftermiddag för att gå igenom allting osv..😃 Hur många gym bryr sig egentligen så mycket om sina medlemmar? Jag har hittat alldeles rätt känns det som hihi.. YEY!
 
Tidigare kedjor har känt som en köttmarknaden.. In, ut, nästa!😑 Mitt förra gym var “Fitness24seven” och det var ju oerhört bra om man bara vill springa in på gymmet spontant och lyfta lite vikter i ett stort rum med massa andra stönande tränings-killar haha!😉*blink* Men det var aldrig någonting för mig.. Jag tvingade mig dit under en ganska lång period bara för att få min träning och lite valuta för pengarna typ! Men sen började jag få riktigt ont och då sjönk plötsligt motivationen ännu lägre.😐 Jag vill känna mig speciell och det är näst intill omöjligt på ett gym som behandlar sina medlemmar som en levande köttmarknad! Det var ingen service och allt kändes bara tråkigt efter ett tag!!😢 Så det var inget gym för mig, jag vill ha ett lyxigt och seriöst gym!
 
Anyway.. Nu ska jag börja äta nyttigare igen och nå dom resultat jag strävar efter i min träning, trots att jag har ont som bara den i kroppen! Men som jag brukar säga: “smärta är bara en högre grad av njutning”..😉
 

2 kommentarer

  • Emelie

    Är det Actic du ska börja på? För dom är jätte måna om sina kunder. Och här i Södertälje har vi ett eget rum för alla som vill lyfta vikter. Sen har vi 2 separata rum fall man inte vill synas så mycket. Men dom har i alla fall massa bra och på vårt gym har dom delat upp maskinerna så det inte känns så tajt 🙂 lycka till med träningen. Jag ska börja igen så fort denna lilla i magen tittat ut 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.