ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

SKAFFAT KORT PÅ LYX-GYM

YEY!😃 Äntligen sitter jag här med ett gymkort i handen efter ett långt uppehåll.. Mötet med nya gymmet gick bra och jag tyckte dom var oerhört trevliga.😙 Så nu på Torsdag kväll har jag bokat in en tid med en tjej som är gymintruktör, eller vad det nu heter(?) Hon ska i alla fall visa mig runt på gymmet osv.. Det känns verkligen skönt att jag äntligen fått det här gjort nu efter alldeles för mycket velande och beslutsångest haha!😉*blink*
 
Ja, som ni ser är det alltså gymmet FLEX som jag har spanat in den senaste veckan! Hela tiden kändes detta gymmet mer rätt än övriga gym jag kollade på.. Och när jag fick reda på att solarium och bastu ingick kändes det utan tvekan 100% rätt haha!😉*blink* Finns det ens något liknande gym här i Stockholm? Jag blev ju helt paff när jag såg hur mycket härligt som ingick på kortet haha.. Ärligt talat tror jag att det var det som avgjorde mitt val i slutändan! Jag är överlycklig över att ha hittat ett gym som känns så anpassat för just mig.😍 Lovely!
 
Förlåt förresten.. Jag var så uppe i varv när jag kom hem, så det blev ingen vidare uppdatering!😁 Men nu vet ni i alla fall att mötet med gymmet gick bra, och att jag kommer börja träna så fort jag fått en rundvisning av hela stället!😃 Nu tänkte jag dricka ett glas vatten och bara ta det lugnt.. Ska nog redigera lite vlogg också!😙
 

3 thoughts on “SKAFFAT KORT PÅ LYX-GYM

  1. Lyx gym? Dom flesta gym har bastu. Vet att ett actic inne i stan serverar frukost för en billigare peng också. Och det finns gym med pool också. Men lycka till med träningen.

  2. Anonym: Flex har en hög standard med trevlig personal som hjälper till med allt, stort utbud av klasser samt anpassar träning efter kunder. T.ex finns barnpassning för barn upp till 11 så att föräldrar får träna. Visst, actic serverar frukost för en summa. Men flex erbjuder, oavsett frukost middag lunch eller däremellan en varm latte, eller kanske en kopp te osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.