DAGBOK

SKAFFAT KORT PÅ LYX-GYM

YEY!😃 Äntligen sitter jag här med ett gymkort i handen efter ett långt uppehåll.. Mötet med nya gymmet gick bra och jag tyckte dom var oerhört trevliga.😙 Så nu på Torsdag kväll har jag bokat in en tid med en tjej som är gymintruktör, eller vad det nu heter(?) Hon ska i alla fall visa mig runt på gymmet osv.. Det känns verkligen skönt att jag äntligen fått det här gjort nu efter alldeles för mycket velande och beslutsångest haha!😉*blink*
 
Ja, som ni ser är det alltså gymmet FLEX som jag har spanat in den senaste veckan! Hela tiden kändes detta gymmet mer rätt än övriga gym jag kollade på.. Och när jag fick reda på att solarium och bastu ingick kändes det utan tvekan 100% rätt haha!😉*blink* Finns det ens något liknande gym här i Stockholm? Jag blev ju helt paff när jag såg hur mycket härligt som ingick på kortet haha.. Ärligt talat tror jag att det var det som avgjorde mitt val i slutändan! Jag är överlycklig över att ha hittat ett gym som känns så anpassat för just mig.😍 Lovely!
 
Förlåt förresten.. Jag var så uppe i varv när jag kom hem, så det blev ingen vidare uppdatering!😁 Men nu vet ni i alla fall att mötet med gymmet gick bra, och att jag kommer börja träna så fort jag fått en rundvisning av hela stället!😃 Nu tänkte jag dricka ett glas vatten och bara ta det lugnt.. Ska nog redigera lite vlogg också!😙
 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.