ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

HÅR-PROBLEM

Hej bloggen!
 
Jag har precis sminkat mig och valt ut en dagens outfit..😃 Det fick bli en väldigt svart look idag bestående av en turtle-neck med ett par svarta jeans och ett skärp med guldiga detaljer! Snyggt va?😉 Dock fick jag oerhört stora hår-problem.. Som ni vet tvättar jag inte håret varje dag och är därför beroende av torr-shampoo. Men i morse upptäckte jag att mitt goda torr-shampoo var slut!!😑*suck* Så nu har jag ju ett svårt val, att antingen hitta en annan lösning eller använda mig av mitt äckliga “nöd torr-shampoo” som luktar väldigt kemikaliskt(?) Om 4 timmar ska jag på möte med mitt (förhoppningsvis framtida) gym, så jag hoppas jag hittar en lösning!!
 
Anyway, det här är dagens look.. Byxorna är dessvärre specialtillverkade och går inte att köpa i butik, men tröjan kan ni hitta på hemsidan HÄR! Den är oerhört snygg och bekväm i materialet.😙*rekommenderas*
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.