VARDAG

VECKANS SCHEMA

Hej bloggen!
 
Jag ska alldeles strax ringa gymmet jag spanat in för att få lite information om priser..😃 Det ska bli så himla kul att skaffa ett gymkort igen, och den här gången har jag spanat in ett gym där det ingår både solarium, bastu och mycket mer så det känns toppen!😉 Dock är det ett litet problem.. Jag vill betala för ett år nu på direkten så jag har det avklarat, men det står bara månads-priser på hemsidan(?)😐 Därför tänkte jag ringa dom nu och se ifall jag kan betala hela summan nu trots att det inte står något på hemsidan om det hehe.. Jag är lite nervös nu faktiskt! Tänk om dom säger att det inte går eller något? Då kommer jag bli ledsen!!😢
 
Anyway.. Jag ska väl få samtalet överstökat nu så jag kan svara på bloggmejl i lugn och ro sedan!!😇 XOXO
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.