VARDAG

RADERADE INLÄGGET

Haha.. Ja, nu fick det bli samma rubrik som Kissie hade tidigare imorse!😁 Men mitt svar är nej, jag är inte en wannabe Kissie på grund av det precis haha!😉 Jag skrev ju ett inlägg om grönt kött och bara efter en liten stund blev jag tillrättavisad av min kära vän Emanuel som förklarade varför kött kan vara grönt..😑 Så ja, då skämdes jag lite för att jag inte googlat “grönt kött” och beslutade mig för att ta bort mitt arga inlägg hehe!😇 Nu är jag väl mer sur för att jag slängt massor av kött i onödan. Men man lär sig ju av sina misstag, ellerhur?
 
Jag ska koppla av lite nu med en ansiktsmask, nagelfix och hårinpackning!😃 Det kan jag ju behöva efter en hård vecka som denna! Dessutom känner jag att jag måste ladda batterierna inför veckan som kommer.. Det är en hel del på gång nu som jag måste planera inför!😙 Lite för mycket känns det som.. Jag var bl.a tvungen att tacka nej till min vän Mohammedis födelsedagsfest i Göteborg bara för att jag inte fick ihop allt.😑*puh* Det känns så himla tråkigt att behöva tacka nej till sådant, men jag kan förhoppningsvis gottgöra honom vid ett senare tillfälle när han kommer upp till Stockholm eller komma ner till Göteborg nästa år han fyller år!😉
 
Produkterna jag använder kommer från Björn Axén, OPI och H&M..😙 Hårinpackningen har jag ju pratat om i en video tidigare, och den är verkligen underbar! Den innehåller bl.a argan olja och ger håret det lilla extra..
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.