VARDAG

YESTERDAYS PIZZA NIGHT

Godmorgon bloggen!
 
Är ni slitna efter gårdagens röj idag kanske haha?😉*blink* Själv var jag hemma och hade en “pizza night” så jag känner mig faktiskt ganska pigg.. Dock har jag blivit nedkyld och när jag väl blir det så tar det oerhört lång tid för mig att få tillbaka värmen i kroppen igen!😐 Så just nu sitter jag med varma kläder och filtar haha..😄 Såg förresten att det skulle bli -22 i Stockholm idag!! Kan det verkligen stämma?😑 Jag kommer frysa ihjäl typ!
 
Anyway.. Vi beställde som sagt hem pizza igår och hade ett litet maraton av “star wars” eftersom jag inte har sett dom filmerna än!😃 Nu när jag blivit äldre (och tiden går snabbare) så känns dessa långa förtexter inte alls så långa haha.. Men när jag var liten kändes det som en evighet och det var faktiskt därför jag struntade i att se filmerna från första början.😉 Larvigt va? Jag antar att jag inte har så mycket tålamod hehe.. Fast nu när jag börjat se dessa gamla filmer ser jag faktiskt fram emot den nya som går på bio! Den lär ju ha lite mer moderna och bättre effekter så att säga!😇 Fast jag kommer sakna Darth Vader i nya filmerna! Jag blev lite chockad när han dog eftersom han typ är den enda jag kände till från filmerna innan jag såg dom..😑*buhu*
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.