VARDAG

HAR ALDRIG SETT “STAR WARS”

Hej bloggen!
 
Jag vågade mig ut idag trots att det var så himla kallt haha..😉 Det är ju så himla fint med snö, men jag börjar faktiskt längta allt mer efter sommaren just nu!😐 Kyla och blek hy börjar bli oerhört uttjatat liksom.. Hate it!
 
Ikväll kommer jag nog stanna hemma och se tredje “star wars” filmen faktiskt!😃 Jag har ju inte sett alla dom filmerna innan hehe..och ärligt talat beror det på att jag tyckte förtexterna var för långa när jag var liten så jag gav upp och stängde av haha!😉 Men nu när det blev så mycket uppmärksamhet på att en ny film kommit ut så tänkte jag ge dessa gamla filmer en ny chans. Jag har sett 2 stycken hittills och är faktiskt ganska nöjd..😙 Så nu har vi (jag och min pojkvän alltså) beställt hem pizza och tänkte äta middag framför TV:n medans vi ser film hihi.. Det kanske inte låter som en romantisk kväll direkt, men det är verkligen sådana kvällar jag föredrar nu på vintern när det typ är -20 utomhus..😇 Så mysigt att bara vara hemma, äta god mat och umgås liksom!
 
Här är några bilder från tidigare idag innan jag frös ihjäl när jag var ute i snön..😙 Personligen älskar jag den andra bilden där jag kastar upp snö i luften! Oerhört mysig och vintrig liksom hihi.. Vilken är er favorit-bild?
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.