VARDAG

BLOGGPORTALEN KRÅNGLAR

Kul.. Min bloggportal vill inte fungera som den ska just nu!!😐 Det går varken att ladda upp bilder eller ens vara inloggad särskilt länge innan det hackar till och står “error” över hela sidan typ.. Detta var det sista jag behövde efter en hemsk morgon som bestått av alldeles för lite koffein och alldeles för mycket negativitet.. Jag har bl.a tappat en shampoo-flaska på tån och fått rygg-problem(?!)😑 Och som pricken över i:et har jag världens PMS som gör mitt humör ännu sämre! Ja, ni hör.. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta liksom!😂
 
Vi hörs lite senare och förhoppningsvis med gladare humör haha.. Jag är så himla irriterad just nu så jag ska ta mitt svaga kaffe och ställa mig framför sminkspegeln nu! Som jag nämnde har jag ju fått i mig alldeles för lite koffein idag och det beror på att mitt kaffe nästan var slut så jag fick brygga en väldigt svag kopp..😑 I vanliga fall dricker jag extremt starkt kaffe, men idag blev det inte riktigt som tänkt, men någonting faktiskt!
 

YEY!!😃 Jag lyckades få upp bilderna på min frukost nu i alla fall.. Den består som vanligt av en smoothie med almond butter och en kopp kaffe med en matsked coconut oil!😙 Älskar ju att starta dagen såhär faktiskt..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.