VARDAG

OUTFIT OF THE DAY

Hej bloggen!
 
Alltså jag känner mig så himla vacker och smal idag haha..😉 Ni vet ju att man kan vakna upp vissa dagar och typ känna sig svullen och ful(?) Ja.. Idag är det absolut inte en sådan dag, tvärtom faktiskt!😙 Dock är det en sak som stör mig och det är min hårfärg!😑 Fast för ett par dagar sedan pratade jag med företaget Goldwell (ni vet dom jag var modell för) och nu ska jag dit den 20:e januari, så snart får jag en förändring i mitt hår!😃 Vilken färg jag ska ha är inte bestämt än, men jag kommer antagligen förbli blond! Hur skulle det se ut om jag som heter Platin inte var platina liksom haha!😉*blink* Jag kanske ska köra på vitt hår(?) Vi får se helt enkelt..
 
TRÖJA – NLY TREND // JEANS – DESIRES // SKOR – NLY SHOES
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.