VARDAG

TORSDAG 14 JANUARI

Godmorgon bloggen!
 
Jag är helt slut efter dom här 4 hektiska dagarna..😁 Idag skulle jag också varit borta på jobb till sent ikväll, men det blev inställt i sista minuten. Så istället passade jag på att ta en sovmorgon och sedan göra iordning en oerhört nyttig frukost!😃 Den består utav en kaffe med en matsked coconut oil, en smoothie (recept här) och ett glas aloe vera. Jag har verkligen fastnat för aloe vera igen, det bästa är ju alla små klumpar i haha!😉
 
Idag blir det en lugn dag tror jag..😇 Tidigare imorse hörde ett produktionsbolag av sig och ville boka mig idag för en mindre roll i någon reklamfilm, men dessvärre erbjöd dom en oerhört låg lön så jag kände att det inte var värt det trots allt..😐 Visst, många skulle säkert tacka ja till underbetalda jobb bara för att få synas.. Men mitt heltidsjobb är ju bloggen och TV-bokningar, så varför skulle jag jobba nästan gratis(?) Det skulle ju bara vara korkat och ett täcken på att man är sjukligt desperat efter att synas på TV i princip haha!😉*blink*
 
Nu ska jag se ett avsnitt av “I’m Cait” och sedan ska jag svara på några mejl som jag inte riktigt haft tid med den här veckan.. Jag har ju varit vansinningt upptagen i hela 4 dagar, och knappt hunnit andas typ haha!😙
 
Psst.. Jag tänkte svara på frågestunden i en video imorgon, så nu har ni sista chansen att fråga något HÄR!! 😙
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.