VARDAG

#TBT

..till Finest Awards 2015!😙 Jag tänkte att denna #tbt passade in bra idag när jag redan pratat om kommande galan och bett alla mina läsare rösta för fullt på mig!!😃 Förra året var jag ju typ lite mesig med att be alla nominera mig eftersom jag inte var lika driven då.. Men i år tänkte jag verkligen kämpa för att vinna priset “årets peronliga blogg” och med alla läsares hjälp kan det faktiskt bli verklighet! Rösta som bara den HÄR!!😉
 
Anyway.. Jag var som sagt på förra årets award med min vän och frisör Tove!😃 Vi hade det oerhört roligt och lärde känna massa nya människor under kvällen. Det var ju allt från bloggare till fotografer där, så det var verkligen en härlig blandning av folk jag klickade bra med.😙 Det blir ju ofta så, att man har så himla trevligt på dessa event bara för att folket som är där förstår sig på en på ett helt annat sätt! Många vänner till mig har ju inte alls förståelse för att jag vill driva en blogg och göra karriär inom bloggvärlden. Men personer på dessa event sitter i samma sits som mig, där dom ofta måste förklara sina drömmar och val..😁 Men nog om de nu, som sagt så hade vi i alla fall en oerhört bra kväll som jag antagligen aldrig kommer glömma faktiskt!😙 Jag träffade även min kompis Jocke på plats och vi lyckades ju ta en normal bild! Det händer inte varje dag haha..
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.