VARDAG

NOMINERA MIN BLOGG

Hej bloggen!
 
Jag såg att man nu kan nominera sina favoriter till Finest Award 2016!😃 Jättekul att det snart är dags för alla bloggares höjdpunkt på året hihi..😉*blink* Jag var ju såklart på finest award förra året tillsammans med min frisör Tove, och på plats träffade jag även min kompis Jocke från paradise hotel..😙 Det var en kul kväll och i år tänkte jag faktiskt strö på galan med lite extra spänning genom att verkligen nå ut till mina läsare och säga RÖSTA PÅ MIG!😇 Eftersom jag har stenhård konkurrans behöver jag alla röster jag kan få från mina läsare!!
 
Nominera mig i “årets personliga blogg” för det är typ den kategorin som stämmer bäst!😉 Rösta så många gånger ni kan sweeties haha.. Jag vill verkligen komma upp i toppen på den här galan nu och visa att jag kan!!
 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.