VARDAG

SHADES OF GREY

Hej bloggen!
 
Jag körde på en ganska grå outfit idag haha..😉 Antar att det beror på att jag kände mig såhär idag, ganska grå och trött efter alldeles för lite sömn inatt! Men utan det negativa skulle vi inte uppskatta allt det positiva, så jag får helt enkelt kämpa på den här dagen och göra morgondagen till något mycket bättre!!😃 Allt handlar ju faktiskt om inställning i slutändan. Livet blir ju vad man gör det till, och just idag blev det inte som planerat! Fast snygg blev jag trots alla motgångar haha!😉 Det är ju alltid positivt.. Vissa bilder blir ju verkligen hemska!
 
Anyway, nu ska jag sluta babbla och berätta vad jag har på mig! Den här tröjar råkar ju faktiskt vara en utav mina absoluta favoriter.. Jag har den mest på hemma-dagar egentligen, men ibland är den fin att matcha till en klacksko och ett par mörka jeans! Det ger nästan lite känska av 90-talet med “stora” tröjor heh..😙 Love it!
 
TRÖJA – BROADWAY // JEANS – DESIRES // KLACKSKOR – NLY SHOES
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.