VARDAG

INBJUDEN AV TV4

Godmorgon bloggen!
 
Jag har sovit alldeles för få timmar och är inte alls på topp idag..😑 Men så är det ju ibland när man liksom har alldeles för mycket att göra på en och samma gång! Jag åker liksom hemifrån klockan 06:00 och kommer hem omkring klockan 19:00.. Det är inte mänskligt!!😤 Ärligt talat skulle jag aldrig klara av att leva ett sånt liv eftersom det skulle bryta ner mig totalt i längden.. Det är verkligen tur att det här är näst sista dagen som jag behöver gå upp så tidigt! Så i övermorgon är jag tillbaka här på bloggen och uppdaterar som vanligt igen!😃
 
Förresten, jag har en rolig nyhet att komma med i detta än så länge deppiga inlägg haha..😉 Jag fick ett mejl från TV4 igår med en inbjudan till ett event i början av februari!😙 Jag blev såklart glatt överraskad och ser verkligen fram emot att få mer information om exakt vad som kommer hända på eventet.😃 Hur kul är det inte med event egentligen(?) Ja, jag är fortfarande en såndär “ny” bloggare som inte har tröttnat på event än eftersom det är så himla mysigt att gå på.. Dessutom tycker jag det är kul att blogga om event eftersom det ger mig möjligheten att skriva om något nytt och det brukar ju mina läsare uppskatta!😉 Alltid härligt hihi..
 
Jag ska dricka en redbull nu för att vakna till och sedan är det hårt arbete som gäller hela dagen!😁 Vi hörs lite senare idag med bl.a dagens snygga outfit.. Jag är så stolt över att ha hunnit med outfitsen denna vecka!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.