VARDAG

MONDAY OUTFIT

Hej bloggen!
 
Hur är det med er mina fina läsare? Bra hoppas jag..😃 Jag mår i alla fall toppen, as usual! Och idag bär jag en enkel outfit som endast består utav en mysig tröja och ett par utsvängda jeans. Det är ju oerhört inne med byxor som är vida vid benen och som jag nämnt tidigare är det även smickrande för kroppen, om man som jag har lite bredare höfter!😙 Jag älskar ju min rumpa, men stuprörs-jeans är något jag undviker för tillfället eftersom man ser ut som huvudkaraktären i “dumma mej” filmerna haha! Det är ingen komplimang direkt..
 
Anyway.. This is me today! Och jag är oerhört upptagen under hela eftermiddagen idag, så jag ber om ursäkt ifall jag bloggar lika dåligt som Paow haha..😉*blink* Jag är som sagt tillbaka som bloggar på heltid nu på fredag, så jag hoppas ni har förståelse och håller ut tills dess! Lovar att gottgöra er med en lång video där jag besvarar alla frågor ni ställt till mig i frågestunden.😙 Och för er som inte ställt något fråga än, klicka HÄÄR!
 
TRÖJA – H&M // JEANS – BROADWAY // SKOR – WRANGLER
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.