VARDAG

3 PIK-FRÅGOR JAG OFTA FÅR

Det finns många sidor av att driva en blogg, både negativa och positiva!😁 I det här inlägget tänkte jag skriva av mig lite om dom negativa sidorna.. Jag tänkte besvara dom absolut vanligaste frågorna och pikarna som jag brukar utsättas för nästan jämt!😑 Det är fint att personer runt omkring mig bryr sig och frågar hur jag har det i mitt arbetsliv. Men det finns även folk som frågar dessa frågor för att dom har någonting emot mitt val, och det är dom jag riktar mig till i inlägget.. Så ni som bara är omtänksamma behöver inte ta åt er!😙💕
 
Följande frågor är endast en del av pikarna jag vanligtvis får..😁 Det kommer ju alltid finnas läsare som har någonting att irritera sig på här på bloggen, för alla tycker olika och kommer alltid ha något emot mina val!
 
“Hur går det med jobb-sökandet?”
Den här frågan är den absolut vanligaste av dom alla.. Jag får den frågan både från personer jag känner och läsare som jag inte känner alls. Ibland kan denna fråga faktiskt få mig att ta illa upp om jag ska vara helt ärlig!!😐 För mig är mitt jobb att driva den här bloggen och medverka i olika TV-produktioner.. Men det är verkligen ingenting som är normaliserat i vårt samhälle!😁 Att jag prioriterar att uppfylla min dröm verkar vara någonting som folk väljer att störa sig på, eftersom det inte är vad en “normal” svensk skulle ha gjort..
 
“Ska du inte plugga vidare nu när du gått ut gymnasiet?”
Nej.. Det ska jag faktiskt inte eftersom jag redan har hittat mitt dröm-yrke här i livet!!😉 Detta är också en fråga jag fått besvara under oerhört lång tid, och värst var det ju precis innan jag tog studenten haha.. Då var min framtid i fokus och hur många gånger jag än förklarade mig så ville ingen i min närhet ta in att jag var seriös med mina framtids-planer.😑 Visst.. Den vanliga “svensson” börjar plugga efter gymnasiet, skaffar sig därefter ett så kallat vanligt jobb, träffar sin kärlek, skaffar barn, köper därefter en villa, skaffar hund osv..😉 Fast jag vill inte passa in i den mallen, jag anser att mina drömmar åtminstone är viktiga att kämpa för först!!
 
“Hur många läsare har du?”
Den här frågan får jag ofta av personer jag inte känner.. Det är antingen bloggläsare eller personer som hört talas om att jag driver en blogg! Ärligt talat tycker jag att den här frågan är oförskämd att ställa till någon som man inte känner överhuvudtaget!😐 Det är exakt samma sak som att fråga vad någon får i lön(?) Ha lite hyfs.. Skulle ni verkligen gå fram till en person ni inte känner och fråga vad han/hon tjänar?😤 Det är ju exakt det ni gör mot mig när ni frågar eftersom mina läsare avgör en ganska stor procent av min lön jag får varje månad.
 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.