VARDAG

SUNDAY OUTFIT

Hej allihopa!
 
Trots att jag är så pass upptagen fram till på torsdag så kommer jag ändå ta mig tiden att lägga upp dagens fina outfit här på bloggen, bra va?😙 Jag kommer ju inte blogga som vanligt dom här dagarna så jag tänkte liksom kompensera med vintriga outfit-bilder istället! Det låter väl som en ganska bra deal haha!😉*blink*
 
Utöver min snygga outfit så bär jag även oerhört stilrena smycken som jag älskar..😍 På vänstra armen bär jag ett smycke från Thomas Sabo och på höger arm bär jag ett armband från glitter som jag fick i julklapp. Mitt favorit-smycke är nog det från glitter, det är ett två-länks armband med både ljusrosa pärlor och små stenar som liknar diamanter!😙 Jag ska få med det på närbild när jag fotas så ni får se hur gulligt det är hihi..
 
PÄLS – BELLE SHOES // TRÖJA – NLY BLUSH // JEANS – DESIRES // SKOR – NLY SHOES
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.