VARDAG

RÄTT SVAR VINNER EN LÄNK

Godmorgon bloggen!
 
Jag kommer som sagt vara väldigt upptagen från och med idag och 4 dagar framåt.. Så på torsdag kommer min blogg vara som vanligt igen helt enkelt!😉 Men tills dess kommer jag göra mitt yttersta för att uppdatera bloggen så mycket som det bara går samt försöka ta en hel del bilder så ni slipper känna er bortglömda..😙 Det är viktigt för mig att uppdatera bloggen och hålla en viss standard, så idag har jag några specialiteter som kommer upp under dagen.😃 I eftermiddag kommer bl.a en frågestund upp och därefter en videoblogg.. YEY!
 
Men först och främst tänkte jag bjuda på bilder av min härliga frukost som idag består utav en kopp kaffe med en matsked coconut oil, en nyttig smoothie och en shot!😙 Jag kände att jag behövde en oerhört stark energi-shot för att klara av den här dagen. Jag är nämligen inte så van vid att ha fullt upp och vara borta en hel dag eftersom jag arbetar mycket hemifrån och har ett relativt skonsamt jobb för min kropp. Men idag ska jag slita som ett djur så min kropp behöver all energi den kan få haha!😉 Kan ni se mig anstränga mig fysiskt? Ganska svårt att föreställa sig haha.. Är det någon som kan gissa vad jag ska göra? Rätt svar vinner en länk!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.