VARDAG

OUTDOOR OUTFIT

Hej bloggen!
 
Såhär gick jag klädd idag när vi var iväg och handlade tidigare idag..😙 Många bloggare har ju typ stämplat dunjackan som “ute” i år, men jag kommer nog aldrig kunna släppa dessa underbart sköna dun/päls-jackorna tror jag haha!😉*blink* Dom är inte bara varma, utan även fina att se på och lätta att matcha plagg med..😃
 
Ikväll är det ju lördagskväll och jag tänker fortfarande stanna inne, för det är så himla kallt ute..😑 Jag har ju nämnt tidigare att jag inte tänker gå ut på krogen alls på ett tag. Det beror mycket på kylan, men har även att göra med mitt mående.. Jag har ju varit sjuk till och från den senaste tiden och inte alls känt mig i form så att säga.. Därför vill jag inte riskera att bli sämre genom att gå ut och dricka massor av alkohol!😁 Fast om typ en vecka eller två kommer jag nog inte orka sitta hemma längre, så då blir det nog en utgång av något slag hihi..
 
Nu ska jag planera lite inför kommande vecka.. Jag kommer ju som sagt ha svårigheter att blogga från och med imorgon och ända fram till på torsdag!😐 Varför tänker jag inte gå ut med i bloggen än, men kort sagt ger detta mig tid till att uppfylla min största dröm här i livet, och då vill jag inte tacka nej haha..😉 Självklart kommer det dyka upp inlägg här på bloggen trots min tidsbrist de 4 kommande dagarna, men dessvärre kan jag inte lägga upp 4-5 inlägg per dag dessa dagar och det hoppas jag ni har förståelse för.. Håll ut sweeties!
 
JACKA – SALT // JEANS – BROADWAY // SKOR – WRANGLER
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.