VARDAG

NY LJUSSLINGA UPPE

Hej bloggen!
 
Jag har varit iväg och shoppat lite hihi..😙 Den här gången hittade jag inga kläder, däremot såg jag den här läckra ljusslingan och kunde inte hålla mig från att köpa den till lägenheten.😃 Den känns verkligen som min stil, det vill säga att den ger ett väldigt mysigt intryck samtidigt som den är stilren och väldigt fin dekoration.
 
Så fort jag kom hem så slet jag upp kartongen och placerade ljusslingan på spegeln i hallen.😙 Det blev ju ett enormt lyft med lite mer ljus i våran ganska “vanliga” hall!😉 Dock fick jag ju inte riktigt färgerna att stämma överrens när jag fotade.. Väggen bakom är grön och därmed blev lamporna gul-gröna på bilderna(?)😑*puh* Men i verkligheten har mina små lys-bollar ett mycket kallare ljus som inte alls skiftar mot varken gult eller grönt hehe.. Och tur är väl det för jag är inte så mycket för sådana färger ju, vill hellre ha svart och vitt typ!😉
 
Anyway.. Här nedanför ser ni hur det blev med den nya slingan i lägenheten!😃 Vad tycker ni? Personligen älskar jag det och kan knappt slita blicken från hallen just nu haha! Det är något speciellt med lys-bollar hihi..
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.