VARDAG

FÖREDRAR OTVÄTTAT HÅR

Hej bloggen!
 
Jag har precis gjort mig iordning och nu ska jag iväg och shoppa med min pojkvän..😙 Eller rättare sagt så ska jag shoppa och han byta en julklapp haha!😉 Jag och kläder alltså.. Jag kan inte få för mycket av dom liksom!
 
Anyway, när jag shoppat det jag behöver tänkte jag ta lite outfit-bilder till bloggen!😃 Jag har ju nämnt att jag vill bli bättre på att visa vad jag klär mig i här på bloggen eftersom det kanske inte är så kul att endast se vad jag har för plagg på överkroppen.😇 Så jag ska ut i snön med min fotograf nu igen och typ frysa ihjäl haha!😉 Nej, så olidligt är det ju inte men att stå lättklädd utomhus så här års kräver en viss beslutsamhet! Vi bloggare har ju ett hårt jobb haha..😄 Jag hoppas bilderna blir lika fina som vanligt! Jag älskar ju att fotas i vit miljö…
 
Här är dagens facelook och hår förresten, apropå utseende och outfits!😙 Jag älskar mitt hår dagen efter jag har lockat det.. Lockarna blir liksom fylligare och mer naturliga dagen efter känns det som!😍 Det kanske låter oerhört äckligt, men jag tycker bättre om mitt hår när det inte har tvättats på 1-3 dagar haha!😉*blink* För det första är det lättare att styla och för det andra blir stylingen snyggare! När håret är nytvättat är det ju bara rakt, glansigt och vill inte samarbeta alls.. Hate it!!😑 Jag avskyr faktiskt att tvätta mitt hår, det är jobbigt!
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.