ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

BUFF BAKE

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis vaknat efter en lång skönhetssömn hihi..😙 Det behövde jag eftersom jag kommer ha oerhört mycket att göra i 4 dagar framöver! Jag vet inte om jag kommer kunna blogga som vanligt under kommande dagar, men jag ska försöka förbereda så mycket som möjligt idag så ni slipper vara utan mig haha!😉*blink* Så vad ska jag göra under dessa 4 dagar? Jo, en “hemlig” grej som jag inte kommer nämna i bloggen ännu..
 
Jag har mixat ihop en smoothie (recept här) med en extra ingrediens, nämligen “Buff Bake” som är en oerhört bra smoothie-ingrediens.😃 Till detta tänker jag typ dricka en kopp kaffe med coconut oil och se ett avsnitt av “svenska hollywoodfruar” hihi.. Perfekt lördags-morgon!😙 Efter frukosten ska jag iväg och shoppa lite.. YEY!
 

One thought on “BUFF BAKE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.