DAGBOK

BUFF BAKE

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis vaknat efter en lång skönhetssömn hihi..😙 Det behövde jag eftersom jag kommer ha oerhört mycket att göra i 4 dagar framöver! Jag vet inte om jag kommer kunna blogga som vanligt under kommande dagar, men jag ska försöka förbereda så mycket som möjligt idag så ni slipper vara utan mig haha!😉*blink* Så vad ska jag göra under dessa 4 dagar? Jo, en “hemlig” grej som jag inte kommer nämna i bloggen ännu..
 
Jag har mixat ihop en smoothie (recept här) med en extra ingrediens, nämligen “Buff Bake” som är en oerhört bra smoothie-ingrediens.😃 Till detta tänker jag typ dricka en kopp kaffe med coconut oil och se ett avsnitt av “svenska hollywoodfruar” hihi.. Perfekt lördags-morgon!😙 Efter frukosten ska jag iväg och shoppa lite.. YEY!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.