VARDAG

HAMBURGAR-KVÄLL

Hej bloggen!
 
Som jag nämnde tidigare skippar jag utgång (eftersom det är iskallt ute) och kör istället en hamburgar-kväll tillsammans med min pojkvän.😃 Det känns faktiskt skönt att stanna hemma ikväll eftersom jag är extremt frusen av mig och har svårt att bli varm igen när jag väl blivit nerkyld..😑*suck* Här om dagen var jag ju ute på en powerwalk och jag har fortfarande inte blivit varm i kroppen efter det! Jag börjar tro att jag är sjuk(?)
 
Anyway.. Vi har precis stekt köttet, lagt på alla tillbehör och hällt upp ett varsitt glas cola! Det ska bli så gott med en hamburgare, “potatis-bollar” och green-garlic sås hihi!😙 Som ni vet är jag ju galen i kött så jag kunde inte må bättre just nu..😉 Eller jo, om det hade legat en mör oxfilé på min tallrik hade ju livet varit fulländat, men det kan ju bero på att oxfilé är min absoluta favorit-maträtt som jag aldrig kan få för mycket av haha..😄 Ajah, nu ska jag avsluta detta inlägg innan middagen hinner bli kall! Jag kan ju avsluta med att tipsa om en oerhört bra serie som jag har blivit helt fast i faktiskt..😍 Den heter “river” och finns på netflix, så himla bra!!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.