ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

FREDAG 8 JANUARI

Godmorgon bloggen!
 
Här sitter jag och dricker en oerhört mumsig hälso-smoothie..😙 Jag gick upp tidigare än vanligt idag, så jag känner mig faktiskt jätteduktig haha!😉 I vanliga fall brukar jag ligga i sängen till typ klockan 08:00, men idag vaknade jag av mig själv vid 6-tiden och bestämde mig för att gå upp redan då.. Ganska skönt faktiskt, för nu är jag färdig-fixad och klar för att filma videoblogg och hinna med allt annat jag har på “to-do” listan.😃 YEY!
 
Idag är det äntligen fredag och jag har bestämt mig för att ha hamburgar-kväll, YEY!😇 För vem vill egentligen gå ut på krogen i det här snö-ovädret? Jag kan knappt gå utanför dörren utan att jag fryser ihjäl.. Så jag har ju bestämt mig för att ta ett litet “break” från festandet och istället stanna hemma och äta massa kött hahah!😉
 
Dags att spela in en videoblogg nu sweeties..😙 xoxo
 

2 thoughts on “FREDAG 8 JANUARI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.