VARDAG

FLASHBACK FRIDAY

Haha.. Kolla vad jag hittade i mitt gamla bildarkiv från typ 2011 tror jag(?)😉 Jag var galen i rosa redan då och älskade att ta massor av sådana här bilder till bloggen.. Som tur är har jag ju lärt mig en hel del gällande foto och bloggande sedan dess!😙 Till exempel hur man ska redigera bilder på ett bra sätt, så dom inte ser såhär mörka och tråkiga ut liksom.. Sedan har jag även en bättre utrustning idag och det hjälper ju mycket!😃 Som ni ser på bilderna hade jag en liten skit-dator på den tiden som var sämst när det kom till redigering av foton..
 
Tycker ni att jag passade i svart hår? Jag känner knappt igen mig själv faktiskt haha..😉*blink* Det enda jag minns med mitt svarta hår var att jag ständigt solade/BUS:ade för att inte se emo-blek ut, och jag kommer också ihåg att det var ett ständigt färgande av utväxten.. Jag är blond, så det syntes såklart direkt!😑*puh*

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.