VARDAG

FEELING FROSTY

Hej bloggen!
 
Jag har varit ute på en skön powerwalk hihi..😙 Det kändes som jag behövde det för att rensa tankarna som blivit allt för många och få ny inspiration! Och som vanligt var en powerwalk lösningen på alla mina problem här i livet haha!😉*blink* Nej, så enkelt är det inte, men jag känner mig åtminstone mycket piggare nu efter.
 
Ikväll kommer som sagt mina föräldrar över på middag och det ska bli oerhört mysigt!😃 Det blir tacos till middag eftersom jag har varit super-sugen på det i typ en vecka nu hehe.. Så jag ska nog städa undan lite i lägenheten så dom slipper se mitt “göra-sig-iordning-kaos” här hemma!!😄 Brukar ni också slänga ut plagg och accessoarer på golvet varje gång ni ska välja outfit? Jag är ett proffs på att stöka till medans jag fixar mig. För det första vet jag ju aldrig vilket outfit jag vill ha förens jag har prövat alla plagg i min walk in closet, och därefter ska jag välja smycken och väska till det haha..😉*puh* Ja, ni hör hur avancerat och stökigt det låter!
 
Anyway.. Såhär söt var jag under min härliga powerwalk idag, jag älskar verkligen vitt haha!😙💕 XOXO
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.