VARDAG

INNE & UTE I JANUARI

1. “Våga äta kött”
Jag såg imorse att fler hade tagit efter mig och skrivit ett “våga äta kött” inlägg på sina sociala medier!😃 Från första början var min anledning till inlägget att få slut på allt tjat om att jag (som offentlig person) borde bli veggo bara för att vara en bra förebild.. Det lät så ologiskt i mina öron! Att gå med i en trend som jag vet att min kropp mår dåligt av bara för att folk ska acceptera mig(?)😐 Varför ska jag göra som övriga bloggare om jag mår dåligt utan kött!? Jag dissar därför veggo-trenden (läs trenden, inte personerna) och hyllar köttet!!😉 Förresten, det verkar ju nästan som jag startat en kött-trend nu eftersom folk tar efter haha..😙
 
 

2. Utsvängda byxor
Hur snyggt som helst och dessa byxor är dessutom smickrande för benen.😍 Stuprörs-modellen är så himla ute och detta är nya modet i vinter och även i vår!😃 Än så länge har jag ju typ bara 2 par byxor som är såhär, men jag känner på mig att det kommer bli en ändring på det så fort snön försvinner och man kan använda lite snyggare skor igen..😉 Som jag nämnde i ett tidigare inlägg är jag helt förälskad i den här sortens byxor!!
 
 
3. Stor rumpa
Jag har alltid haft breda höfter och ibland skämts för det(?)😐 I dagsläget förstår jag faktiskt inte varför jag skämdes eftersom det är oerhört snyggt att ha en tight midja och sedan en stor rumpa haha.. Det känns som fylliga rumpor (som redan förra året blev populärt) blir en stor trend på stranden i sommar.😃 Dock kommer jag nog behöva köra ett par squats innan jag får den perfekta kardashian-rumpan till beach 2016 haha!😉
 
 
1. Använda UGGS offentligt
Visst, jag erkänner att jag fortfarande har kvar mina UGGS i min walk in closet..😉 Men jag använder dom inte bland folk om ni förstår vad jag menar. Dom känns stora, fula och klumpiga och vem vill ge omgivningen det intrycket av sig själv?😐 Inte jag i alla fall.. Så jag dissar UGGS som används offentligt! Det är väl okej att använda dom på vissa modelljobb då man ska ha bekväma kläder eller liknande.. Men utöver det, big no-no!

2. Svälta sig smal
Jag minns när jag var yngre och alla tjejer skulle banta.. Det var typ dåtiden trend haha!😉 Fast i dagsläget finns det ju också konstiga trender så.. I alla fall, det känns ju skönt att den trenden äntligen är passerad och förhoppningsvis inte kommer tillbaka i vår när alla ska hets-gymma för att gå ner i vikt till sommaren.😑 För det är farligt att svälta sin kropp och det kan resultera i allvarliga sjukdomar som är svåra att kämpa sig ur!!
 
 
3. “Små” telefoner
Som ni alla vet har jag äntligen fått en ny (..och rosa!!😍) mobil som är ganska stor. Det är en iPhone 6s för alla som missat det, och nu när jag har haft den i ungefär en månad så förstår jag inte hur jag kunde klara mig med min lilla 5:a haha.. Den har ju oerhört liten skärm om man jämför och jag som ser så himla dåligt behöver ju största tänkbara skärmen för att ens se någoting haha!😉*blink* Jag älskar stora telefoner hihi!
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.