VARDAG

DAGENS CHICKA OUTFIT

Gash.. Jag älskar verkligen att ta outfitbilder på vintern i snön eftersom det är vitt överallt!😍 På sommarn blir det ju såklart också fina bilder men jag är ju inte så mycket för grönt haha!😉 Om jag tar bilder på sommaren försöker jag ju alltid hitta en neutral, helst grå bakgrund för att slippa gröna inslag i mina foton. True story!😙
 
Anyway.. Jag ser ut såhär idag, ganska enkel och mysig vinteroutfit som samtidigt ser ganska chick ut!😃 Mina utsvänga byxor är nya och dom köpte jag faktiskt på Ginatricot för någon vecka sedan. Visst är dom fina? Jag har blivit helt förälskad haha.. Dock är jag inte “modell-lång” så dessa byxor är tyvärr lite långa på mig, men det gör inte så mycket om man har en klacksko eller ett par platåskor som jag har idag!😉 Till byxorna så fick det bli en ganska loose fit kofta. Personligen älskar jag den här outfiten eftersom den passar till så mycket!😙 Vad tycker ni om dagens chicka outfit? Dessa byxor är ju sjukt inne nu i vinter och även i vår, måste köpa fler..
 
KOFTA – NELLY TREND // BYXA – GINATRICOT // SKOR – NLY SHOES // SOLGLASÖGON – RAY BAN
 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.