VARDAG

TACOBAR & BIO

Hej bloggen!
 
Jag har precis gjort mig iordning och nu blir det bio hihi.. YEY!😃 Vi bestämde oss för att se den relativt nya filmen “en man som heter ove” faktiskt.😇 Den känns typ som min humor rakt igenom haha.. Men innan vi sätter oss i biosalongen med en varsin, stor godispåse så tänkte vi äta ute för att maxa mys-stämningen!😉 Det blir nog tacobar till middag, jag är så himla sugen på mexikansk mat idag.😍 Jag vet ju inte riktigt varför men jag har fått världens cravings de senaste dagarna.. Man skulle nästan kunna tro att jag är preggo haha!
 
Jag körde på en glittrig turtleneck-topp idag, den är förresten ny..😙 Dock har jag inte hunnit göra en “new in” video här på bloggen än!😐 Jag ska försöka hinna det i veckan som kommer, och jag ska även göra en video där jag visar upp vad jag fick i julklapp.. Det ser jag verkligen fram emot att visa här på bloggen sweeties!😃
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.