VARDAG

NYÅRSLÖFTEN

Hej bloggen!

 
Har ni några nyårslöften inför det nya året sweeties?😉 Dom flesta brukar ju lova sig själva att komma igång med träningen igen och det resulterar ju i att man inte får plats på gymmet typ.. Sedan efter 1-2 månader är gymmet lika ödsligt som vanligt igen haha!😄 Klassiker som händer exakt varje år faktiskt.😁 Hate it hahah!!
 
Jag själv har seriösa lösten (för jag anser faktiskt att tränings-löftet är oseriösa) som har med min karriär inom bloggvärlden att göra!😃 Mitt slutliga mål är ju att bli sveriges största bloggare, för än så länge är jag ju bara tyresös största blogg och det tänker jag inte nöja mig med!! För att nå mitt mål har jag satt upp delmål under hela året som förhoppningsvis kommer leda till att min blogg växer mer än någonsin under detta år hihi!😉 Mina delmål består bl.a av att gå på fler event, våga tacka ja till gynnande projekt, göra en videoblogg med en *hemlig* bloggare, få läsare att rösta på mig i finest award, göra fler videobloggar och ta fler blogg-bilder typ!
 
Självklart har jag fler löften inför detta år, men blogg-målet är givetvis nummer 1 på min lista!😇 Förra året var ett par av delmålen att gå på finest award och göra något slags projekt med en känd bloggare, och bägge målet samt lite till lyckades jag uppnå!😙 Så i år har jag faktiskt satt lite mer press på mina delmål och det kommer givetvis innebära mer jobb, men det är det värt.. Titeln “Sveriges största blogg” here I come haha!😉
 
ALLA MINA LÖFTEN ÄR FÖLJANDE:
 1. Kämpa mot titeln “sveriges största blogg”
 2. Gå ner i vikt till min drömvikt
 3. Spendera mer tid med mina vänner
 4. Resa och unna mig semester

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.