VARDAG

DET SNÖAR I TYRESÖ

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis vaknat och nu tänkte jag äta frukost innan det är dags att göra mig iordning..😙 Idag ska jag typ göra både tråkiga och roliga saker.😁 Först måste jag till återvinningen med alla kartonger och övrigt skräp som man ofrivilligt samlar på sig under julafton haha!😉 Sedan ska jag hem för att ta en dusch och göra mig iordning. Därefter tänkte jag och min pojkvän gå på bio fraktiskt.😃 Det var längesen man gjorde det haha.. Med andra ord blir det ju en lugn lördag för min del, men det känns skönt med tanke på att det nyss var nyår!
 
Har ni förresten sett hur mycket det snöar utomhus idag?😙 Det är ju helt sjukt haha.. Jag älskar ju att ha snö på vintern eftersom det är så fint att se på, men jag ogillar ju kylan och stockholms-kaoset hahah!😉*puh*
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.