VARDAG

MIN NYÅRSAFTON

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis vaknat, druckit ett glas vätskeersättning och tagit en treo så snart är jag återställd..😉 Fast jag drack ju mestadels champagne igår kväll så jag känner mig faktiskt inte alls sliten idag! Det är ju typ det bästa med champagne, att man inte blir bakis utav det haha..😄 Fast jag drack ju annat också, så lite bakis är jag ju!
 
Min nyårsafton blev oerhört lyckad!!😃 Det är första gången på 5 år som ingenting går snett.. Ganska sjukt att jag överlevde detta nyår, hade så himla roligt och kom hem med ett leende på läpparna!😙 Det har nämligen inte varit någon självklarthet eftersom det varje år har hänt något som verkligen dragit ner humöret. Men jag antar att min lilla “nyårs-förbannelse” äntligen är över haha!😇 Dock var det ett enormt tjej-drama på festen och folk bråkade typ konstant under hela kvällen.. Och jag som trodde att jag var en dramaqueen haha(?)😉
 
Nu ska jag lägga mig i soffan framför TV:n och bara ta det lugnt i någon timme innan det är dags att beställa hem en stor pizza hihi..😙 Här kommer några bilder från den härliga nyårsmiddagen och gårkvällen!! XOXO
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.