VARDAG

TIPS PÅ BAKIS-COCTAIL

Hej bloggen!
 
Jag har vaknat till liv nu, tack vare en coctail bestående av treo och vätskeersättning haha!😉 Den enda kuren som fungerar varje gång mot baksmälla alltså.. Jag har prövat alla tänkbara varianter av bakis-brustabletter, men inget fungerar så bra som denna egengjorda drink haha! Bra tips till alla ni som festade loss igår hihi..😙
 
Vi har precis beställt hem en varsin pizza..😃 Det blev en “florida” med vitlökssås för min del eftersom jag är extremt sötsugen idag. Och den pizzan består ju typ bara av banan, ananas och curry så den är oerhört söt i smaken faktiskt. Det passar mig perfekt dagen efter en härlig nyårsfest!😇 Jag föredrar ju nästan alltid sött framför salt och ibland (som t.ex idag när jag är bakis) får jag världens cravings haha.. Anyway, vi tänkte äta pizza och se en film nu för att återhämta oss efter nyårets partaj!😉 Det är det bästa med dagen efter haha..
 
Förresten, det kommer upp en nyårs-video här på bloggen lite senare.. XOXO
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.