DAGBOK

Körsbärsblommorna i Kungsträdgården..♡

Hej världen!
 
Jag passade på att fota i Kungsträdgården i samband med Beauty Week..😍 Åh, vilka fina bilder det blev(!!) Äntligen börjar värmen och sommaren närma sig med stora steg. Det är bara en månad kvar till Juni. Det innebär också en månad kvar till bikini-väder, min 20-årsdag och solbrännan. Verkligen super-härligt ju!😃
 
Livet kan inte bli bättre. Jag har underbara människor omkring mig, ska snart ta studenten, fylla hela 20 år, semestra med dem bästa i sommar, få mer tid för bloggen, gå på event, medverka på fler filminspelningar och känna mig stolt över min vältränade kropp på beachen haha!😉 *blink* Jag är i mina bästa år haha! Dessutom kommer musikvideon (som jag filmades för..) förhoppningsvis ut innan sommaren. LÄNGTAR!
 
I’ll talk to you later!♡
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.