VARDAG

Finest awards 2015!

Hej världen!
 
Jag är fortfarande ganska slut i kroppen efter Finest Awards.. Har precis tagit en varm dusch och nu ska jag lägga mig i soffan, mysa i min mjukisdress, kolla på en film och äta en god middag.😍 Lovely!
 
Tänkte bjuda på några härliga bilder från Finest Awards. Jag gick ju dit med min underbara vän/frisör och väl på plats träffade vi nya bekantskaper. Verkligen super-kul!♡ Jag sprang även på Jocke, en av mina co-workers på Budo & Fitness. Vi skulle såklart ta ett foto ihop, även fast vi är oerhört dåliga på att vara seriösa haha! Vi försökte åtminstone ta en relativt allvarlig bild.. De glamorösa resultatet ser ni nedanför haha(!!)😉 *blink*
Dessvärre togs inga bilder på efterfesten av flera anledningar. Delvis för att det var fullt med folk men även för att jag hamnade vid “geordie shore”-grabbarnas bord och inte ville få min kamera dränkt i alkohol!😉
Jag hade verkligen en väldigt bra kväll med trevligt sällskap och fantastiska människor. Love it!
 
I’ll talk to you later!♡
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.