Tävling med PERSONLIG ALMANACKA

- reklam för personligalmanacka.se -


Hej!

Jag hoppas ni är redo för en ny tävling med ett presentkort värde 415:- hos personlig almanacka.. Om du inte har hört talas om dom tidigare så är det ett företag som trycker personliga kalendrar, skrivböcker och mixböcker.. Dessutom har dom en hel del planeringsmaterial och klistermärken.


Regler för att delta:

1. kommentera varför du vill vinna

2. prenumerera på min youtubekanal (länk)

vinnaren är: Mikaela Svensson


Gillar

Kommentarer

Amanda
,

Det hade varit superkul att få designa sin egna almanacka. Klistra in lite sommarminnen som man kan se tillbaka på nu när vintern är på gång. Dessutom hade det varit perfekt att ha något att skriva ner allt man ska göra såsom jobb, umgås med vänner då jag har så otroligt dåligt minne😅🥰

Emma
,

Ja vem blir inte peppad på hösten nu!? Använder dagligen almenacka men som "fattig" student kör man alltid på billigaste almenackan som finns att hitta på marknaden. Har i flera år sneglat över denna Personliga almenacka, så hoppas på turen nu när sista universitetsåret ska avslutas.

Följer dig givetvis på Youtube och gillar dina mysiga och peppande videos. Ha det fint!

Eva
,

Jag behöver en almanacka som det får plats att skriva i, vill summera min dag med vackra ord! ⚘

Matilda
,

Jag skulle verkligen vilja ha en fin almanacka så jag kan skriva ner allting istället för att komma ihåg det i huvudet😅🙈 Jag ska plugga lärare på distans i höst och samtidigt jobba, så en almanacka skulle vara välbehövligt men också så myysigt att sitta ner i höstmörkret och planera😍 soeciellt speciellt på dina lives eller andra videos med rutiner m.m. 🥰🥰

Alicia
,

Hej!
Jag skulle behöva en ny almanacka att skriva upp att göra listor, mina dagar och viktiga skolgrejer🥰❤️Be behöver verkligen en!!❤️

elinfrost
elinfrost,

Är lite av ett freak" vad gäller planering. Att sitta ner i timmar för att planera är bland det bästa jag vet och nästan den enda jag jag ser framemot varje vecka. Dessutom är jag student, vilket innebär att planering är a och o för att ha koll på alla föreläsningar, seminarier och deadlines. I dagsläget har jag min almanacka digitalt via dator och mobil, vilket inte alltid är smidigt. En almanacka ifrån Personlig Almanacka hade därför varit en life savior nu när plugget börjar igen på måndag.

nouw.com/elinfrost
VeraE,

Gud vilken rolig tävling!

Jag har tittat på din kanal länge och tycker verkligen om dina mysiga videos. Jag pluggar stenhårt för att få riktigt bra betyg i alla ämnen. Det behöver jag för att i framtiden kunna jobba som barnläkare. Helst vill jag kunna kombinera det med att jobba för Läkare utan gränser. En personlig almanacka skulle underlätta skolarbetet, och framförallt göra det roligare att planera upp veckorna tillsammans med dig!

kardemummabullen@icloud.com

Robine
,

Jag har nyss blivit tillsammans med en tjej från Halmstad så jag skulle behöva komma igång med planering inför resor, jobb och livet i sig. Har även nyss börjat jobba igen efter lång tids sjukskrivning pga utmattning. Skulle vara en otrolig knuff att orka med arbetet med äldre att vinna denna tävling. Älskar din kanal, du är en stor anledning att jag klarat av vardagen genom sjukdom.

Josefin
,

Åh va kul med en tävling! Blev så himla inspirerad av din video och ville ha ALLA fina saker som du använde men då Jag är nybliven ensamstående mamma så går alla mina pengar till min lilla bebis, så har inte råd att köpa en kalender själv. Jag skulle verkligen vilja få möjligheten att få hem en fin kalender där jag kan få skapa lite rutiner för mig själv så att jag kan få unna mig lite pampering eller mysiga morgonrutiner, men också kan planera veckan för mig och min lilla son😍 är helt kär i alla olika varianter av kalendrar men även alla roliga tillbehör som personlig almanacka har!💫


PS. Tusen tack för en toppenkanal, har sett typ alla dina videos på 4 dagar, är helt frälst!😍 💕

Johanna VL
,

Jag är sjukskriven på deltid för utmattning, så att hålla reda på alla tider för en själv, maken och de tre barnen är ingen barnlek direkt. En personlig almanacka hade varit ett välkommet tillskott för att samla ihop alla tider och "måsten" och för att planera vardagen.

embrace the glorious mess that you are