TÄVLING med BOOM WATCHES

- i reklamsamarbete med BOOM watches -


Heeej!

Jag känner att det är dags för en tävling med BOOM som kort beskrivet gör "modulklockor" - deras klockor består av 4 utbytbara delar som går att kombinera på flera olika sätt.. Själv uppgraderade jag min gamla (..som jag köpte 2017) med nya delar..och det resulterade i en helt ny klocka!


Regler för att delta:
VINST: presentkort på 1000:- hos BOOM watches

1. följ @boomwatches på instagram

2. motivera varför du ska vinna i kommentarsfältet

vinnare: Bafraw

Med min kod "PLATIN20" får du 20% rabatt på alla deras produkter t.o.m 15/12 - 2020.. → www.boomwatches.com

..se när jag monterar alla delar på min youtubekanal HÄR!

Gillar

Kommentarer

Amanda
,

Är lärare och klocka är ett måste på arbetet. Hoppas få vinna så jag kan matcha klockan lite med outfiten och slippa ha min gamla trista!

Annica,

Min dotter har alltid önskat sig en klocka. Så tänkte prova lyckan

nouw.com/anniicanilsson
Tatyana
,

I mitt arbete på skola är en klocka på armen bra att ha, speciellt då skolans alla klockor ofta går olika. Att kunna ändra klockans utseende skulle barnen tycka vara roligt att få se, och jag kan anpassa klockan mellan jobb och fest. Följer med @lillaladys

Alma
,

Upptäckte nyligen din kanal och tycker så mycket om den! Blir så inspirerad av dina "Planera med mig"‐videos, och beställde därför nyss hem en almanacka inför nästa år. En klocka på armen från Boom Watches skulle vara till stor hjälp i mitt försök att strukturera upp livet.

Annika Nilsson
,

En plastklocka med barnsligt seriemotiv sitter på min handled,kommer från en tidningsprenumerationsgåva, inte en guldsmed....Visst, den var bra att ta fram ur gömmorna när gamla klockan gav upp,men den passar definitivt inte för varken min stil eller åldersgrupp!Jag önskar en vacker klocka från BOOM, så stilren, vacker och skön,så nu ställer jag mig på mina bara ben och till bästa fina du ber en bön!

Hanna Jensen
,

Hittade in på din Instagram av en slump idag och såg att du hade denna tävling 😃
Boom är ett helt nytt märke för mig, men jisses vilka snygga klockor! Om jag skulle vinna skulle jag ge mig själv en "stilla clear" i julklapp, stilren och supersnygg, passar till allt!!
God Jul!<3

Johannes Lunner
,

Helt utmärkt julklapp till min sambo!! Eller kanske en unisexmodell med olika länkar som vi kan dela! Tack för en kul tävling ⭐️😃

Viktoria de beau
,

Jag älskar att bära klockor, den detaljen gör mycket för mig. Jag känner mig så fin med att ha en snygg klocka på armen. Vilken dröm det vore att få vinna detta! 😍😍😍

Jessica Nilsson
,

Elegans och mångsidighet jag mig önskar bära, och samtidigt ha tiden prydligt nära.
Älskar att klockan går att plocka ”ur”, då passar den både i sol och skur.
Så smidigt att kunna lägga alla delar i ett fack, med detta säger jag tick och tack! 😊

Instagram: jesssican, följer Boomwatches

God Jul!

Birgitta Abrahamsson
,

Skulle bli en så fin julklapp till min älskade dotter som har kämpat och tagit sig igenom svår cancer. Hon är guld värd! Så nu håller jag tummar och tår. Att det fina presentkortet mig ska nå. Så hon det av mig kan få.