SAKER JAG VILL GÖRA 2021

[ inlägget innehåller affiliatelänkar ]


Hej!

Jag har 10 saker jag vill göra 2021 som inte finns med på årets bucket list (länk) och i detta inlägget tänkte jag dela med mig av dom.. Om dessa saker ens är möjliga pga pandemin återstår såklart att se, men det skadar aldrig att drömma om framtiden!


1. ICE BAR

För några år sedan bjöd jag ut Kristofer på en supermysig dejt på ICE BAR innan vi åt middag på hotellets restaurang.. Och alltså, jag älskade deras isbar så dit vill jag definitivt med honom igen.

2. ATTENDA EN GALA

Bröllopsguiden galan 2017 är en av alla färgsprakande event som gått av stapeln hittills. Under 2021 hoppas jag attenda nya galor och event (..som inte är online) för att skapa nya minnen.

3. SKÅLA I BUBBEL PÅ EVENT

Apropå magiska minnen attendade jag Rapunzels event med Lovisa Wang, vilket för oss in på nästa punkt.. Att skåla i bubbel på event - gärna i peruker haha.. Och alltså, min peruk (länk) är så jäkla cool!

4. GRILLA CHOKLADBANANER

Har ni testat det? Om inte så är det jättelätt. Skär ett snitt i bananen, lägg i valfritt antal marabourutor och grilla över glöd tills chokladen är smält.. Supergott!

5. TA MAGISKA VIMMELBILDER

Oj, va jag saknar att komma hem efter ett event och redigera hundratals vimmelbilder..det allra bästa är nog att ha kvar dom i min kamerarulle för dagar (..eller år) som dessa när allt känns så långt bort.. Eventet nedan var med iDeal (länk) som lanserade nya skal - jag älskar det här fotografiet..

6. GENOMFÖRA BYGGPROJEKT

Vi var en av familjerna i säsong 2 av "ALLA BYGGER" - ett program som sändes på TV4 (länk) under 2018.. Och oavsett om vi bygger en sänggavel eller ett hus så är det alltid så jäkla mysigt att göra ett byggprojekt ihop! TV-programmet finns även att se på cmore (länk) ifall ni är sugna på att se det.

7. LEVA 100% I NUET

Lohilo (länk) höll i ett supermysigt influencerevent med palmer, enhörningar och yoga.. Och trots att min sport-topp (länk) och leggings (länk) gjorde allt annat än att matcha med det rosa temat var allt perfekt..och det fick mig att leva 100% i nuet - jag hoppas jag får göra detsamma under 2021 trots att det är svårt under en pandemi.

8. FOTAS PÅ RÖDA MATTAN

Ärligt talat minns jag knappt när jag fotograferades på röda mattan senast.. Kanske var det på Daisy Beauty Awards 2020 (länk) som gick av stapeln precis innan allt började? Ah, jag hoppas i alla fall att vi får göra comeback på röda mattorna i år..

9. FRONT ROW PÅ VISNINGAR

Make up store (länk) höll i en magisk visning som jag aldrig någonsin kommer glömma.. Och jag hoppas få inspireras av fler event som detta framöver!

10. PHOTO BOOTH

Jäklar va jag älskar photo booths på galor och events - om ni någonsin skulle hamna på samma event som mig är det 99% säkert att ni hittar mig springandes till- eller framme i photo boothet haha..

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilken härlig lista och vad mycket roligt du vill göra <3

nouw.com/louiseedling
PLATINS
PLATINS,

Åååh, tack!!!❤️

nouw.com/platins
happyM
happyM,

Åhh vilka härliga punkter!! Gud vad man vill att allt ska gå tillbaka till det vanliga igen så att man får börja leva ett roligt liv haha ❤️ Kram

nouw.com/happym
PLATINS
PLATINS,

Jaaa!!!😍❤️❤️❤️

nouw.com/platins
fannyeskilson
fannyeskilson,

Men så mysig du är!!🥰

nouw.com/fannyeskilson
PLATINS
PLATINS,

Åååh, fina du!!!🥰❤️

nouw.com/platins