REAL TECHNIQUES masterclass 2019

[ inlägget innehåller adlinks ]

Hej älsklingar!

Real Techniques bjöd in till en exklusiv ”masterclass” tillsammans med kvällens host Sara Songbird på The Lobby igår. :-) Vi fick klämma och känna på nya sminkverktyg som låg utspridda överallt, inspireras av en sminktutorial uppe på scenen och njuta av sagolikt goda cupcakes.. Träffade även en hel del youtubers som jag sprungit in i några gånger innan, vilket kändes superkul! Kanske låter det konstigt, men att vara i ett rum som är fullt utav makeup junkies (..som varken dömmer eller hatar) ger mig så mycket energi hahah.. Youtube- och bloggvärlden skiljer sig väldigt mycket på så sätt!

Sara var modell under kvällens ”masterclass” och hennes sminkning såg så otroligt jäkla cool ut - kändes supermysigt att träffa henne igen!

Alla sminkborstar/sponges som låg framme överallt gjorde (..en makeup junkie som mig) helt varm i kroppen haha.. I know, it sounds weird!

Och på det här eventet fanns det självklart en "touch up"- och sminkstation om man ville få en helt ny look eller bara bättra på sin makeup!

Träffade även en gammal bloggkollega i minglet, nämligen Mediamamman som faktiskt var en av dom första jag träffade i bloggvärlden..

Och givetvis sprang jag på Nadia Dagelin också - kvällen till ära skålade vi i bubbel och cupcakes haha..

REAL TECHNIQUES masterclass 2019

Gillar

Kommentarer

Fannie
,
Wow vilket event!