Pyjamasparty med film & roomservice..

Hej allihopa!

Jag var på årtiondets mysigaste pyjamasparty som hostades av Nadia DagelinRadisson Collection Strand Hotel igår.. Och pyjamaspartyt till ära hade vi LG’s nya 88” OLED 8K TV som visade kvällens filmer i bästa möjliga kvalitet! Kändes helt magiskt att se film på den stora skärmen.. Men ja, vi startade kvällen med en fördrink innan vi fick in middagen som var supergod.. Efter middagen bytte vi såklart om till mjukisar / morgonrockar..

Vi blev så otroligt bortskämda med brandade tranbärsdrinkar, sagolikt gott snacks och roomservice under heeeeela kvällen..

..och givetvis tog vi av det obligatoriska influencerfotografiet i morgonrockar på sängen med ett varsitt glas bubbel hahha.. Nadia hade också bjudit in Linda Zander som ni säkert sett i mina sociala medier tidigare och Nathalie som jag inte träffat innan.. Supermysigt gäng att hänga med..

Vad tycker ni om kvällens hotellsvit förresten..? Personligen älskade jag allt med den här sviten så fort vi kom innanför dörren..

Filmen vi såg var den otroligt tjejiga, om inte den tjejigaste tjejfilmen ”bridesmaids” som ärligt talat var bättre än förväntat haha..

Kvällen pyjamasparty slutade med ännu en film, ”miss secret agent” och roomservice innan vi gick och la oss för att sova..

Och när vi vaknade i morse njöt vi såklart av en god hotellfrukost bestående av kaffe och amerikanska pannkakor..

Gillar

Kommentarer