- OM MIG -

PLATIN CARLSON, 23 – BLOGGARE

Sedan 2016 driver jag min blogg som jag uppdaterar med nya inlägg varje dag. I inläggen skriver jag om min vardag som mestadels består av mode, restauranger och event! Utöver min blogg driver jag en youtubekanal som uppdateras när jag lyckas få tid över till att filma och redigera. Ingen dag är den andra lik i mitt liv, vilket är en del av charmen.

Mars 2018 startade jag podcasten ”DU GÖR MIG SÅ STÖRD” med min pojkvän, Kristofer. I podden diskuterar vi både viktiga och oviktiga ämnen som stör oss. Namnet kommer ifrån att vi ofta snurrar in på konstiga ämnen ihop, varav jag brukar kommentera ”du gör mig så störd” och skratta. Att vi även stör oss på saker gör namnet ännu bättre. Lyssna här!

0
läsare senaste 7 dagarna
0
läsare senaste 30 dagarna

Hösten 2017 medverkade jag i 1 avsnitt av tv-programmet ”vi lagar bästa maten” på SVT1. I avsnittet fick man följa min pappa och mig som tävlade i matlagning mot andra lag. Vi kom till final och hamnade slutligen på andra plats.

Sommaren 2018 medverkade jag i 6 avsnitt av tv-programmet ”alla bygger” på TV4. I programmet fick man följa min otroligt spontana familj som utan varken planeringsdetaljer eller ritningar byggde flera projekt under en hel sommar. Se programmet här!

1+