PLATIN CARLSON

LANTISEN SOM ÄLSKAR MAKEUP..

blogg m.m

2018 - nu

Bloggare på egen portal

I april lades finest.se ner som var min dåvarande bloggportal. Detta gav mig möjligheten att äntligen testa mina vingar och ta det stora steget – nämligen att blogga på helt egen plattform.

Med omkring 80.000 sidvisningar i månaden är min blogg en av huvudstadens större bloggar med ökat antal läsare varje dag.

2018 - nu

Youtube

I september nylanserade jag min youtubekanal. Har saknat att filma, redigera och bjuda på mig i rörligt format. Se videor här!

2016 - 2018

Toppbloggare på finest.se

Kontaktades av ansvarig på finest som ville rekrytera mig som så kallad “toppbloggare” på portalen. Kort därefter skrev vi kontrakt – under min finest-tid upplevde jag mycket roligt och trivdes bra.

OM MIG

Mitt namn är Platin Carlson, jag är 23 och bloggare på heltid. Som person beskrivs jag ofta som positiv, kreativ och omtänksam. Anledningen till att jag valde “influencer-yrket” är för att mina största intressen är att fotografera, skriva och uppleva nya saker.

ÖVRIGT

2018 - nu

Poddare i "DU GÖR MIG SÅ STÖRD"

Startade podcast med Kristofer Grillsson. Vi släpper nya avsnitt varje söndag i vilka vi diskuterar diverse ämnen som stör oss eller måste redas ut. Vi producerar allt material själva. Lyssna här!

2018

Gästade "EAT by Yannick Lagher"

Bjöds in som gästande influencer till Yannick Laghers nya matlagningsprogram “EAT” under hösten. Se avsnittet här! Programserien producerades av Yannick m.fl.

2018

Medverkande i TV4's sommarsatsning

Medverkade i andra säsongen av “ALLA BYGGER” med min mamma, pappa och syster – vi byggde flera olika projekt och bjöd även på en hel del skratt under sommaren. Se alla avsnitt här! Programmet producerades av Jarowskij Sverige AB.

2017

Medverkande i SVT's tävlingsprogram

Medverkade i TV-programmet “Vi lagar bästa maten” med pappa. I programmet tävlar 3 lag. Föräldern ska göra sitt bästa för att vägleda sitt vuxna barn (som inte kan laga mat) utan att ingripa. Programmet producerades av FremantleMedia Sverige AB.

KONTAKT

sociala medier

CONNECTA MED MIG