Nyårsmål 2022

Hej allihopa!

Jag hoppas ni ser fram emot det nya året - själv är jag 100% redo att starta 2022 på bästa sätt.. Och givetvis har jag en stor bunt med personliga och jobbrelaterade nyårsmål som jag tänkte dela med mig av.. Har ni nyårsmål? I så fall får ni gärna skriva dom nere i kommentarsfältet..

jobbrelaterade nyårsmål

1. "YouTuber"
Trots att jag satsat på youtube under hela det gångna året vill jag fortsätta kämpa för min dröm om att filma, redigera och publicera content i videoformat.. Varför? För att jag älskar det och därför vill göra det till ett stabilt jobb!

2. tjäna 400.000 kronor
Ännu ett jobbrelaterat mål är att tjäna i genomsnitt 1.100 kronor per dag.. Och det här är givetvis en totalsumma av alla inkomster under det kommande året som inkluderar allt från youtube-lön till eventuella deltidsjobb.

3. effektivisera min tid
Om ni följer mig på youtube kanske ni tänker "det där gör du ju redan?!" eftersom jag har många knep för att planera, organisera och förenkla mitt liv.. Men, jag är övertygad om att jag kan utvecklas på den fronten och bli bättre på att prioritera och effektivisera min tid.

4. reklamsamarbete x22
Under dom senaste månaderna har min youtubekanal växt sig så pass stor att jag fått möjlighet att arbeta med några av mina absoluta favoritföretag, vilket jag är extremt tacksam över! Så nästa år är mitt mål att göra minst 22 nya reklamsamarbeten..

5. uppgradera mitt content
Eftersom jag ständigt utvecklas som person (..som vi alla gör) vill jag uppgradera mitt content på youtube, instagram och även här.. Med andra ord vill jag skapa mer välarbetat innehåll som ger motivation, inspiration och positivitet!

6. 10.000 prenumeranter
Detta är ett mål som hör ihop med drömmen om att arbeta med youtube på heltid - att nå 10.000 prenumeranter skulle definitivt göra det möjligt för mig att satsa 100% på det jag älskar, men missförstå mig inte..jag är redan otroligt tacksam över att vi är omkring 3.000 på kanalen!

7. starta företag
Haha jaaa, ni som känner mig vet att jag pratat om att starta företag tidigare men aldrig vågat ta steget.. Min mål är att starta eget i slutet av 2022 - tills dess ska jag läsa på om allt jag behöver fixa och ha koll på inför själva uppstarten.

personliga nyårsmål

1. träna
Hur klyschigt det än låter har jag känt ett stort behov av att börja träna i flera veckor nu.. Och därför kändes det som en självklarhet att unna mig själv ett gymkort inför det nya året - målet är att gå till gymmet så fort jag vaknar på vardagar.

2. träffa nya vänner
Haha, jag förstår om det här målet låter konstigt så låt mig förklara.. Innan pandemin träffade jag vänner / bekanta på influencerevents i princip varje vecka, men så fort allt bröt ut gled vi ifrån varandra.. Därför känner jag att det är dags att utmana mig själv och lära känna nya människor - oavsett hur nervöst det känns!

3. äta nyttigare
Är det någon som kan relatera? Personligen är jag inte alls bra på att äta frukt och grönsaker, vilket känns konstigt eftersom jag faktiskt gillar det.. Så därför är målet att äta en grönsak eller frukt om dagen, även om det bara är en morot.

4. skriva dagbok
Att skriva av mig är någonting som alltid fått mig att rensa tankarna, reflektera och lära känna mig själv bättre.. Så därför har jag bestämt mig för att prioritera några minuter varje dag åt att skriva ner händelser, funderingar och känslor.

5. meditera dagligen
Mediterar du? I så fall får du gärna dela med dig av eventuella tips.. Själv är jag nybörjare på allt som har med meditation att göra, men trots det vill jag testa att meditera under en längre period för att se om det får mig att må bättre.. Om det inte är min grej så är plan B att testa yoga istället.

6. skärmfri tid
För att öka min produktivitet kommer jag införa skärmfri tid mellan 20:00 - 08:00 varje dag.. Och det betyder att jag inte kommer få notiser från appar som brukar ta mycket av min egentid..

7. läs böcker
Under min kick-off i somras läste jag min allra första bok, vilket fick mig att vilja läsa fler..

Gillar

embrace the glorious mess that you are

Liknande inlägg