PLATIN CARLSON

LANTISEN SOM ÄLSKAR MAKEUP..

Erfarenhet

2018 - nu

Bloggare på egen portal

I april lades finest.se ner som var min dåvarande bloggportal. Detta gav mig möjligheten att äntligen testa mina vingar och ta det stora steget – nämligen att blogga på helt egen plattform.

2018 - nu

Youtube

I slutet på september nylanserade jag min youtubekanal eftersom jag saknat att spela in, redigera och såklart synas i rörligt format. Utöver vanliga vloggar i vardagen har jag även börjat göra olika “temavideor” som verkar uppskattas av tittarna. Se videor här!

2018 - nu

Poddare i "DU GÖR MIG SÅ STÖRD"

Startade podcast med Kristofer Grillsson. Vi släpper nya avsnitt varje söndag i vilka vi diskuterar diverse ämnen som stör oss eller måste redas ut. Vi producerar allt material själva. Lyssna här!

2018

Medverkande i TV4's sommarsatsning

Medverkade i andra säsongen av “ALLA BYGGER” med min mamma, pappa och syster – vi byggde flera olika projekt och bjöd även på en hel del skratt under sommaren. Se alla avsnitt här! Programmet producerades av Jarowskij Sverige AB.

2017

Medverkande i SVT's tävlingsprogram

Medverkade i TV-programmet “Vi lagar bästa maten” med pappa. I programmet tävlar 3 lag. Föräldern ska göra sitt bästa för att vägleda sitt vuxna barn (som inte kan laga mat) utan att ingripa. Programmet producerades av FremantleMedia Sverige AB.

2016

Toppbloggare på finest.se

Kontaktades av ansvarig på finest som ville rekrytera mig som så kallad “toppbloggare” på portalen. Kort därefter skrev vi kontrakt – under min finest-tid upplevde jag mycket roligt och trivdes bra.

Utbildning

2017

Diplomerad home stylist

2012 - 2015

Handels- och administrationsprogrammet

Demografi

KÖN:
Kvinnor:
75.3%
Män:
24.7%
ÅLDER:
25-34:
70.21%
35-44:
29.79%

Samarbete

Hur går ett samarbete till i min blogg? Oavsett om det gäller ett sponsrat blogginlägg, annonsbanner eller instagrampost föredrar jag att utforma unika inlägg. I min värld är det endast fantasin som sätter gränserna. Inget samarbete ska vara det andra likt. 

Om mig

Mitt namn är Platin Carlson, jag är 23 och bloggare på heltid. Som person beskrivs jag ofta som positiv, kreativ och omtänksam. Anledningen till att jag valde “influencer-yrket” är för att mina största intressen är att fotografera, skriva och uppleva nya saker.

Kontakt

0
läsare i genomsnitt / vecka
0
unika läsare senaste månaden
0
sidvisningar senaste månaden